Snart är det vinter


En bild på Qasper från vintern. Man ser inte riktigt vad som är vad men det är alltså min hund.

Landet från i helgen





Jag orkade inte hålla på så nu vart det bilder utan logga. Men ni ser ju det som är viktigast i alla fall.

Moppekurs 1 ✓

Idag var jag på moppekurs i Skogås. Jag var den enda tjejen, haha! Jag träffade Joel (en gammal klasskompis), det var bra, så att jag kände någon... Efter kursen åkte jag direkt till landet. Där syns det ätt det börjar bli höst och jag tog självklart en massa bilder. Men eftersom min photoshop inte fungerar längre så vet jag inte hur jag ska göra.... Jag kanske får lägga upp dem oredigerade,  vi får se.

Nu börjar Mamma Mia på 3:an och det får man ju inte missa. En av världens härligaste film!!

Photoshop

Hur mycket kostar det att köpa ett hyfsad photoshop?Vill ha men har typ inte råd. Jag laddade ner testvariationen från adobe men den är slut nu... Jag fattar fortfarande ingenting av programet men skulle gärna vilja lära mig. Så om jag köper det någon gång i framtiden så kommer jag nog behöva ta någon kurs eller liknande.
Aja det är ett senare problem, nu är det plugget som går först. Man vill ju få bra betyg tills det är gymnasieval.

Förebild...

Jag förjer http://Linafoto.blogg.se . Det är absolut en förebild! Jag vill gå fotolinje på gymnasiet och sen försöka skapa eget företag. Just nu lutar det mot Mediagymnasiet i Nacka, hoppas att jag kommer in där och behåller mitt intresse inom foto. ;)

Fjäril.



Den här bilden tog jag i midsommar. Och nej, det är inte ett zoom objektiv. Jag stod ca tio centimeter ifrån med kameran. Jag tror att nästa objektiv som jag köper blir ett zoom objektiv. Men vi får se.

Prao på Bsmart, JA TACK! :D

Idag efter skolan åkte jag till Rådmansgatan (men Frida, hon skulle dansa) för att fråga om prao på Bsmart. Det är en samlad bunt med fotografer, "redigerare", producenter mm.
När jag kom dit så hade jag sån tur så att jag träffade en person nästan direkt som jag kunde vända mig till. Han sa att det inte skulle vara några problem att få prao under v43. Så nu är det bara att hålla tummarna tills alla papper är påskrivna. Jag är överlycklig som får praoa inom foto!! Och personalen var urgulliga så jag hoppas att allt funkar!! Det kommer att bli jätte kul!  

Sommar


Jag tycker verkligen om den här bilden. Den är så härlig. Det kan vara för att jag känner personerna men jag vet inte...

Ny heather, ny design! :D


Tack vare Frida, love you!!

Frida








Jag och Frida har tagit lite bilder på varandra. Båda var sugna på att fota porträtt så vi turades om att stå bakom kameran. Några bilder vart riktigt bra!

By Frida












Hösten kommer närmare...

Jag längar tills hösten när alla färger kommer fram. Då finns det så mycket att fota. Och nu, nu är den påväg...

Jag hittade ett löv när jag gick från bussen på väg hem idag. Och tänkte varför inte, så jag tog hem det och fotade lite. Fjädrarna som ni ser är från min drömfångare. Det var en riktigt cool bild.
Det är alltså inte två bilder som jag har klippt ihop utan en som är hälften svartvit.

Fjädrar





Jag hade inget att göra så letade efter något att fota... Då hittade jag min drömfångare, så det vart fjädrar.

Sepia


mysiga bilder från midsommar



En bild från Ölands djurpark


Så söt!

Ebba, i kvällssolen

RSS 2.0